نگاتسکوپ‌ چست؟

وسیله ای پزشکی که با روشن کردن نور باعث می‌شود فیلم‌ رادیولوژی به صورت آسان دیده شود. 

منبع نور نگاتسکوپ از به دو دسته تقسیم‌ می‌شود:

  • دسته اول لامپ های فلور سنت هستند که لامپ های فلورسنت با توجه به قدمتی که دارند دیگر استفاده نمیشود چون هم برق زیادی استفاده میکنند و هم با توجه به روشن و خاموش شدن دائمی نگاتسکوپ احتمال سوختن ان بسیار بسیار زیاد است. همجنین ابعاد نگاتسکوپ  این لامپ ها بزرگ میباشد و قالبا از پشت صفحه ی نگاتسکوپ ابعاد لامپ به وضوح قابل رویت است .
  • دسته دوم لامپ های ال ای دی هستند که در چندین‌ سال گذشته جایگزین بسیار مناسبی جهت استفاده به جای لامپ های فلور سنت بوده اند از این جهت که توان آنها دقیقا مشابه لامپ‌های فلور سنت است و طول عمر ان ها از لامپ های فلور سنت بسیار بیشتر می‌باشد از این‌جهت لامپ های ال ای دی توجیه اقتصادی بسیار زیادی دارد.

زمانی که از لامپ ال ای دی در این دستگاه استفاده می‌شود نور ساطع شده از نگاتسکوپ‌ بسیار یکنواخت بوده و با توجه به ضروری بودن این نکته، امروزه دیگر از هیچگونه لامپ فلور سنتی در دستگاه های الکتریکی اعم از نگاتسکوپ استفاده نمی‌کنند.

انواع نگاتسکوپ

نگاتسکوپ ها در مدل های مختلفی همچون توی کار و روی کار تولید می‌شود. مدل نگاتسکوپ توی کار ان بیشتر در اتاق های همچون: اتاق های عمل، اتاق های آنژیوگرافی، اتاق های جراحی مغز و اعصاب و… کاربرد بیشتری دارند و مدل های روی کار در اتاق های رادیولوژی، سیتی اسکن، تک دندان، opg و… استفاده می‌شود.

نگاتسکوپ

در مدل های توکار باید توجه بسیار زیادی به برق کشی نگاتسکوپ داشت زیرا زمانی که برق‌کشی آن به مشکل برخورد خارج کردن و جای گزاری مجدد نگاتسکوپ کار دشواری می‌باشد منتها از لحاظ زیبایی کار، نگاتسکوپ‌ توکار بسیار زیباتر از نگاتسکوپ روکار است.

اهمیت دقت در انتخاب و خرید نگاتسکوپ

دقت در انتخاب نگاتسکوپ‌ روکار بدین جهت که به دیوار پیچ، رول و پلاک می‌شود بسیار مهم است. همچنین‌ نزدیک بودن نگاتسکوپ به پریز برق نکته قابل تامل دیگری است که بسیاری از پزشکان به آن دقت نمی‌کنند. نگاتسکوپ ها در انواع تک خانه، دو خانه، سه خانه و چهار خانه تولید می‌شوند. با توجه به محل استفاده نگاتسکوپ و فیلمی که قرار است پزشک از روی آن بیماری مریض را تشخیص دهد سایز نگاتسکوپ عوض خواهد شد.

نور نگاتسکوپ

هرچه نوری که از نگاتسکوپ ساطع می‌شود نور یکنواخت‌تری باشد پزشک راحت‌تر بیماری را تشخیص می‌دهد. موارد استفاده نگاتسکوپ عموما در مراکز بیمارستانی، کلینیک های تصویربرداری، کلینیک های درمانی، مطب های دندان پزشکی، درمانگاه ها و… است. عمر این محصول با توجه به روشن شدن و خاموش شدن مداوم ان بستگی به سنسور و هم چنین دیمری که روی ان نصب شده است دارد.

برد و دیمر نگاتسکوپ

نرخ بکارگیری پرتوهای رادیواکتیو در این دستگاه‌ها را کاهش دهند تا احتمال ایجاد آسیب در بیماران و کاربران را کاهش دهند. همچنین، با توجه به اینکه برد و دیمر نگاتسکوپ باید در شرایطی کار کند که در آن پرتوهای گاما وجود دارند، شرکت‌ها سعی می‌کنند در طراحی و تولید این دستگاه‌ها از موادی استفاده کنند که در برابر پرتوهای گاما مقاومت بیشتری دارند. اینجاست که اهمیت برد و دیمر این دستگاه مشخص می شود. این شرکت با افتخار برد و دیمر را از شرکت‌های مطرح دنیا تهیه نموده و این قطعه در نگاتسکوپ های تولیدی شرکت علیخانی تماما از خارج از کشور وارد می‌شود.

با ۲ سال گارانتی ، عمکلرد این شرکت در تهیه محصول باکیفیت، پربازده و به صرفه، کاملا تضمین شده است.

نمونه کار های انجام شده:

دریافت مشاوره رایگان و سریع

با ما در ارتباط باشید